Polar Ignite 2 і Vantage M2: нові спортивні смарт-годинники з GPS від Polar

Компанія Polar представила пару нових моделей спортивних смарт-годинників: Ignite 2 і Vantage M2. Новинки отримали ряд естетичних поліпшень, у порівнянні з попередниками, а також кілька нових функцій.

Фанатам продукції Polar обидві моделі з’являться досить знайомими, в основному тому, що практично всі функції, крім однієї, вже були реалізовані на останніх пристроях Polar, таких як Vantage V2 і Grit X . Фактично, нова функція одна – можливість передачі даних про частоту пульсу в такі додатки, як Zwift або TrainerRoad і інші пристрої, за допомогою Bluetooth Smart. Поки така функція доступна тільки для Ignite 2, але до кінця року з’явиться в Vantage M2, Vantage V2 і Grit X.

Polar Ignite 2

Polar Ignite 2

Polar Ignite 2 виглядають яскравіше, ніж оригінальні Ignite, з новими квітами, вигравіруваним безелем і двома варіантами ремінця, посипаними кристалами Swarovski. Цей годинник підійдуть як для повсякденного носіння, так і для занять в тренажерному залі, а нові ремінці роблять їх більше схожими на прикрасу, ніж на звичайні фітнес-годинник.

Батареї Polar Ignite 2 ємністю 165 мАг вистачить на п’ять днів при «нормальному» використанні, як і в оригіналі. Тривалість безперервних тренувань збільшилася з 17 до 20 годин. Polar привносить в Ignite 2 те, що вона називає режимом датчика ЧСС, який дозволяє передавати дані серцевого ритму Ignite 2 на інші пристрої, такі як тренажери і велокомп’ютери.

Polar Ignite 2

Корпус годинника виготовлений з полімеру, армованого скловолокном, водонепроникний до 30 метрів і має розміри 43 х 43 х 8,5 мм. Безель і кнопка виготовлені з нержавіючої сталі. Інформація виводиться на сенсорному IPS TFT-дисплеї з роздільною здатністю 240 * 204 пікселів.

Основні функції Ignite 2:

  • Відстеження частоти серцевих скорочень;
  • Оцінка відновлення організму після навантажень Nightly Recharge;
  • Щоденні тренувальні плани FitSpark;
  • Дихальні вправи;
  • Моніторинг 130+ спортивних режимів;
  • Індивідуальні та адаптивні плани бігових тренувань;
  • Моніторинг плавання;
  • Геопозиціонування GPS (GPS, ГЛОНАСС, Galileo, QZSS);
  • Оцінка якості сну;
  • Повідомлення про дзвінки й повідомлення зі смартфона;
  • Управління музикою смартфона;
  • Прогноз погоди.

Пам’яті для зберігання музики, як і раніше немає, але, на відміну від оригіналу, годинник тепер можуть керувати музикою смартфона, а також показувати прогноз погоди у спеціальному віджеті.

Polar Ignite 2

Polar Ignite 2 надійдуть у продаж в квітні цього року за ціною приблизно 230 доларів США.

Polar Vantage M2

Polar Vantage M2

Vantage M2 також отримали, в основному, естетичні зміни. Вони випускаються в чотирьох нових колірних рішеннях, які можна побачити на зображенні нижче.

Polar Vantage M2

Габарити Vantage M2 становлять 46 х 46 х 12,5 мм. Корпус виготовлений з армованого скловолокном полімеру, а кнопки і безель з нержавіючої сталі. Годинники водонепроникні (WR30) і можуть використовуватися для відстеження показників плавання. Пристрій оснащується кольоровим, 1,2-дюймовфм екраном з роздільною здатністю 240 * 240 пікселів. Він не сенсорний і все управління здійснюється за допомогою 5 механічних кнопок.

Час автономної роботи значно збільшилася, в порівнянні з оригінальним Vantage M. Акумулятор ємністю 230 мАг забезпечить до семи днів звичайного використання (до 5 днів з безперервним відстеженням пульсу), а з використанням режиму енергозбереження годинник може працювати до 100 годин при безперервних тренуваннях.

https://youtu.be/0kOrnTsqS8Q

Крім всіх функцій Ignite 2, в Vantage M2 додана щотижнева зведення тренувань, оцінка тренувального навантаження Training Load Pro, оцінка VO2max, помічник по харчуванню і гідратації FuelWise.

Vantage M2 вже надійшли в продаж на офіційному сайті Polar за ціною 300 доларів.

Джерело: Smartchasy.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *